Club d’Esquí Port del Comte

50 ANYS dedicats al foment de l’esquí i l’esport a Catalunya.

El Club va néixer a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès), un petit poble situat a poc més de 15 quilòmetres de l’Estació Port del Comte aprofitant la seva obertura, amb l’objectiu de gaudir de la natura, l’esquí, fer esport i poder compartir-ho amb il·lusió i respecte entre tots els socis.Som una entitat esportiva sense ànim de lucre amb seu social i oficina, oberta a tots, a Sant Llorenç de Morunys.

El Club està format per més de 350 socis, molts d’ells nens i nenes, que ens fa un club molt familiar on tots tenim cabuda.

Volem gaudir esquiant, fomentem els cursets d’esquí entre els qui es volen iniciar en aquest esport i per aquells que tenen un determinat nivell, tenim un equip de competició format per nois i noies, motivats i entusiastes d’aquest esport, que competeixen en campionats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

Actualment i gràcies a la il·lusió, dedicació i bona voluntat de tot l’equip i voluntaris, organitzem la Cursa Vall de Lord a l’Estació Port del Comte, aquesta última temporada ha acollit més de 200 corredors.

Animeu-vos a formar part del nostre Club, participar en les activitats que es porten a terme i de proposar totes aquelles que facin que el Club d’esquí Port del Comte sigui cada vegada més gran…