Cursets

El Club d'Esquí Port del Comte ofereix un ampli ventall de cursets per a l'aprenentatge de l'esquí alpí, a l'estació del Port del Comte (Solsonès).

 

La nostra àmplia i flexible oferta de cursets i equip de competició, ens converteix en un dels clubs de referència a la zona en l'ensenyament de l'esquí alpí.

 

Pre-alevins

Pels més petits d'entre 4 i 7 anys, desenvolupem un entrenament de 4 hores amb un descans d'entre 20 i 30 minuts, amb un caire recreatiu. Els objectius d'aquest curs són els d'iniciació, el perfeccionament i la tecnificació.

 

L'organització dels grups s'efectuarà, sempre que sigui possible, en funció de l'edat. No obstant, acabarem d'ajustar-los després de la prova de nivell que s'efectuarà el primer dia, per obtenir un millor resultat.

 

Alevins

Els alevins són la cantera del Club. Són nanos que ja tenen un nivell prou bo perque puguin decidir si es decanten per la competició o bé segueixen amb l'entrenament tècnic alhora que divertit.

 

Infantil / Juvenils / Sèniors

Aquests són els grups amb un nombre ampli dedicat a la competició, tot i que també decideixen quin tipus d'entrenament volen adquirir (competició o tècnico-lúdic).

 

És en aquestes categories on hem assolit el major nombre d'èxits esportius i podis!

 

Màsters

I per últim els màsters, on per grups i per nivell, no per edat, podrem eliminar aquells "vicis" que s'han anat adquirint durant els anys d'esquí, amb l'objectiu de millorar l'estil, crear un ambient d'amistat i previndre futures lesions.

 

 

 

En definitiva, el nostre objectiu és donar la possibilitat de gaudir de la natura i de l'esport que ens apassiona, ja sigui competint al circuit d'interclubs o simplement gaudint amb la resta de companys (els nostres nois i noies).

 

El Club d'Esquí Port del Comte pretén mitjançant la pràctica de l'esquí alpí formar persones amb esforç i constància i alhora divertir-se i gaudir de la natura i els companys.

 

Així creem un entorn on trobar amics amb les mateixes aficions i uns valors importants pel seu futur.

 

La constància, l'esforç, la formació, els companys, la diversió i la natura és l'objectiu principal del nostre Club que fa més de 40 anys forma esquiadors.

 

Per a més informació: club@ceportdelcomte.org

 

Us hi esperem!!!!!!

 

 

NOTÍCIES 

 

::: 20 de novembre de 2017

 

Imatges de la planta de xarxa i de la Fira de la neu del Solsonès.

 

Consulteu: Galeria

 

::: 12 de novembre de 2017

 

FIRA DE LA NEU DEL SOLSONÈS

19 de novembre de 2017

De 10 a 14 hores

Pavelló municipal de Sant Llorenç de Morunys

 

::: 8 d'octubre de 2017

 

BENVINGUTS A LA NOVA TEMPORADA 2017-2018!!!!!

 

Jornada Portes Obertes 28 d'octubre de 2017.