Trofeu Vall de Lord i Trofeu Piteus

El proper 4 i 5 de març de 2017 es duran a terme les curses XI TROFEU VALL DE LORD I II TROFEUS PITEUS.

 

s hi esperem a tots!

FCEH_34_Resultats_I_Trofeu_Piteus_Catego
Documento Adobe Acrobat 74.5 KB
Resultats X Trofeu Vall de Lord Gegant p
Documento Adobe Acrobat 103.6 KB
Resultats X Trofeu Vall de Lord Slalom p
Documento Adobe Acrobat 107.2 KB

Crònica de la FECH

PORT DEL COMTE TANCA EL CIRCUIT ALEVINS AMB EL I TROFEU PITEUS ALEVINS

 

Prop de 200 corredors es van trobar a Port del Comte per celebrar la prova que va tancar el circuit català d'Alevins 2015-2016.

 

Els passats 26 i 27 de març l'estació de Pot del Comte va rebre la 10a edició del Trofeu Vall de Lord, cursa alpina organització pel Club d'Esquí Port del Comte i que va reunir a corredors d'esquí alpí Interclubs i Alevins. A la pista El Llop es va desenvolupar la competició durant el cap de setmana. es va iniciar amb un gegant a dues mànegues i va cloure dimenge amb un eslàlom també a dues mànegues.

 

Pel que fa a l'eslàlom es van proclamar campions i campiones Clara Balcells (CEAP) i Joan Ingles (EEC) en U14. Fiona Orfila (EEC) i Alejandro Pons (CANMC) en U16. Patrick Comere (CEAP) en Veterans A, Francesc Mas (CEAP) en Veterans B, Laia Massagué (CANMC) i Àlex Muxí (PC) en U18, Elisabet Planas (CEAP) i Marc Relat (CANMC) en U21 i Mireia Muntada (PC) i Arnau Ferrer (CEAP) en U30. En gegant el primer prodi d'aquest Trofeu Vall de Lord va ser per la Júlia Gómez (ALCE) i Martí Pérez (CET) en U14, Fiona Orfila (EEC) i Gonzalo Arango (CEAC), Judith Lluent (CANMC) en Veterans B, Arnau Ferrer (CEAP) en U30, Elisabet Plana (CEAP) i Marc Muxí (PC) en U21 i Laia Massagué (CANMC) i Àlex Muxí (PC) en U18.

 

El mateix dissabte 26 també es va celebrar la primera edició del Trofeu Piteus U12-U10, competició que es va realitzar conjuntament amb el GS d'Interclubs. Els guanyadors i guanyadores d'aquest primer Trofeu van ser Carlota Martínez i Gonzalez Garcia (SOL) en U10 i Anna Muntada i Marc Farras (SOL) en U12.

I TROFEU PITEUS

X TROFEU VALL DE LORD

26 i 27 de març de 2016

Nota informativa I Trofeu Piteus
Nota informativa 1r. Trofeu Piteus.pdf
Documento Adobe Acrobat 247.6 KB
Nota informativa X Trofeu Vall de Lord
Nota Inf. 10º Trofeu Vall del Lord.pdf
Documento Adobe Acrobat 247.3 KB

Durant els dies 1 i 2 de febrer de 2014 es van celebrar a la nostra estació d'esquí Port del Comte les curses del IX Trofeu Vall de Lord. Aquestes curses s'inscriuen dins del Circuit de Lliga Catalana que forma part de les activitats del calendari de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern. Consisteixen en un eslàlom especial a dues mànegues que se celebrarà el dissabte i un eslàlom gegant a una mànega que se celebrarà el diumenge.

Aquestes curses les organitza el Club d'Esquí Port del Comte amb l'ajuda dels socis, els entrenadors, l'estació i l'escola d'esquí.

 

 

NOTÍCIES 

 

::: 20 de novembre de 2017

 

Imatges de la planta de xarxa i de la Fira de la neu del Solsonès.

 

Consulteu: Galeria

 

::: 12 de novembre de 2017

 

FIRA DE LA NEU DEL SOLSONÈS

19 de novembre de 2017

De 10 a 14 hores

Pavelló municipal de Sant Llorenç de Morunys

 

::: 8 d'octubre de 2017

 

BENVINGUTS A LA NOVA TEMPORADA 2017-2018!!!!!

 

Jornada Portes Obertes 28 d'octubre de 2017.